Marketing Services

De meeste van onze klanten gebruiken training zowel als leermoment als voor marketingdoeleinden. Als een logische aanvulling op onze trainings-activiteiten leveren wij ook technische en commerciele marketing ondersteuning. Daarbij moet gedacht worden aan het samenstellen van product sales guides, verkoop presentaties al of niet aangepast aan de lokale markt en analyses van de concurrentie.

De uitgebreide ervaring van onze consultants op het gebied van internationale markten en bedrijfsculturen draagt bij aan een juiste positionering van uw produkt in de diverse markten, en het samenstellen van verkoopondersteunende materialen van hoge kwaliteit. De integratie van onze marketing services met onze training services zorgt ervoor dat wij onze klanten een compleet service pakket kunnen bieden zonder dat zij daarbij een beroep hoeven te doen op verschillende gespecialiseerde bedrijven.

Als professionele cursusleiders en experts in de industrie zijn onze consultants in staat om technische- en verkoop-seminars voor te bereiden en te presenteren aan u of uw klanten.