Frans Vink

Frans is een van de oprichters van Quality Training Solutions. Hij begon zijn carrière in de informatietechnologie in 1982. Na een succesvolle carrière als onderwijskundige, gespecialiseerd in de didaktiek van de informatica, werd Frans een van de leidinggevende projectmanagers betrokken bij het eerste wetenschappelijk educatieve onderzoeksprogramma voor informatietechnologie in Nederland.

Verdere ervaring in de computerindustrie deed hij op tijdens zijn loopbaan bij Hewlett Packard en Sun Microsystems. Als technisch directeur van NeXt Computer Europe en directeur van SkillSource verkreeg hij een uitgebreide ervaring op het gebied van business en sales management.
Sinds 1991 werkt Frans als consultant in de netwerkindustrie. Routing, LAN switching, WAN technologies, ATS, Voice technologie en Data en Voice consolidatie zijn gebieden waarin Frans uitgebreid bij betrokken is geweest. Hij heeft gewerkt met bedrijven als Cisco Systems, Ascend Communications, Lucent Technologies, ACME Packet, Nortel Networks, Avaya, Swisscom and British Telecom.

Frans spreekt engels, frans, duits en nederlands.