Over QTS

Quality Training Solutions biedt een uitgebreid pakket aan Verkoop-, Technische-, en Management trainingen alsmede Consultancy op het gebied van Commercieel Management. Onze oplossingen omvatten niet alleen het ontwikkelen van cursusmateriaal en training programma’s maar ook cursusaflevering in meerdere talen en overal ter wereld.  

De trainingen zijn gericht op een professionele doelgroep met een rol in Sales, Pre Sales, Technical of Management.
Elk van onze activiteiten is ‘tailor made’ en dus aangepast aan de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Dit zijn met name bedrijven die hun verkoopkanalen, medewerkers of partner bedrijven willen ontwikkelen. Lees meer over ons brede scala aan management consultancy en trainingsmogelijkheden op onze 'Services' pagina’s.

Ons motto: meer leveren dan beloofd en binnen de gestelde termijnen! 

QTS is gebaseerd in het hightech park Sophia Antipolis in het zuiden van Frankrijk en is in 1998 opgericht door een kleine groep van zeer ervaren training en marketing consultants. De oprichters kwamen unaniem overeen dat QTS een klein bedrijf blijft om een hoge kwaliteit service te kunnen garanderen.

We combineren traditionele waarden als kost-baten, kwaliteit en toegevoegde waarde voor onze klanten, met de nieuwste ons ter beschikking staande technologieën. Als klein bedrijf zijn we erg flexibel en zijn in staat om zeer snel te reageren op nieuwe trends in de industrie.
Onze overhead is minimaal wat een economisch voordeel oplevert voor onze klanten. Door middel van een uitgebreid partner netwerk zijn wij in staat vele aanvullende services te leveren zoals vertaaldiensten en wereldwijde distributie van cursusmateriaal, als integraal onderdeel van een consultancy of trainingsproject.


QTS heeft gewerkt met :

                     

 

Contact gegevens : 

Telefoon : +33 4 92 60 46 47      

Post adres : 22, Rue de L’Egalité, 06530 Saint Cézaire sur Siagne, France

Email : info@QTS-Training.com